De VerkeersAcademie lanceert nieuwe versie Handelingsanalyse

De VerkeersAcademie, sinds 1971 uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut in de rijschool- en taxibranche, lanceert de tweede druk van “De Handelingsanalyse Categorie B”. Dit boek is een handig hulpmiddel voor alle rij-instructeurs.

Rijprocedure
“De Handelingsanalyse Categorie B” is feitelijk een full colour visuele samenvatting van de rijprocedures. Via mooie animaties worden de belangrijke punten van een rijprocedure weergegeven. Naast de animaties staan de kritieke punten met bijbehorende motivaties weergegeven.

Handig
Er zijn meerdere handelingsanalyses in omloop. Maar waar deze uitgave van De VerkeersAcademie zich in onderscheidt is het formaat. Het boek wordt namelijk gedrukt in een handzaam A5-formaat. Op deze manier kun je de handelingsanalyse makkelijk meenemen en opbergen in je lesauto.
Ook handig is, is dat deze handelingsanalyse volledig up-to-date is.
Voor het eerst is het boek voorzien met een vaste bordenfolder. Alle verkeersborden staan weergegeven samen met de wettelijke betekenis van de borden.

Specificaties
“De Handelingsanalyse Categorie B” is een uitgave van De VerkeersAcademie
Tweede druk
152 pagina’s
Full colour
A5-formaat
Gebonden via een ringband
Verkoopprijs € 60,= (0% BTW)

Bestelinformatie
Het boekje is telefonisch te bestellen via het hoofdkantoor van De VerkeersAcademie: 030-6042514. Via e-mail bestellen kan ook. U stuurt een mail naar info@deverkeersacademie.nl. U kunt het boekje ook afhalen in Nieuwegein.
Het boekje is te koop voor 60 euro, exclusief 8 euro aan eventuele verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling toegestuurd. Bij gelijktijdige bestelling van 10 of meer exemplaren ontvangt u een korting van 20% op de verkoopprijs.

De VerkeersAcademie
De VerkeersAcademie is sinds 1971 uitgegroeid tot een opleidingsinstituut dat opleidingen van hoog niveau verzorgt. Met de zusteronderneming OnlineStuderen.com is zij in staat interactieve leeromgevingen te ontwerpen. De VerkeersAcademie verzorgt opleidingen tot rij-instructeur in alle categorieën, directiechauffeur, taxichauffeur, taxi-, transport- en busondernemer, alsmede vele andere opleidingen. Als enige opleider is zij ISO 9001:2008 gecertificeerd. Kijk eens op www.deverkeersacademie.nl of bel het hoofdkantoor: 030-6042514.