Opleiding rij-instructeur bij rijinstructeursopleiding

Opleiding rijinstructeur is hetzelfde als opleiding rij-instructeur. Of je rijinstructeur met of zonder koppelteken moet schrijven, dus rij-instructeur is niet voor iedereen die rij-instructeur worden wil helder.
Het zelfde geldt voor rijinstructeursopleiding en rij-instructeursopleiding. Zo bestond er ook een rij-instructeursopleiding die Rij-instrukteursopleiding Nieuwegein heette. Daar zie je dat rij-instructeursopleiding met een “k” wordt gespeld. Dat doorvoerende kun je ook rij-instructeur met een “k” schrijven. Er was even sprake van eind jaren tachtig dat c’s die uitgesproken werden als een “k” vervangen moesten worden door een k. Dus dan wordt rij-instructeur rij-instrukteur, rijinstructeur worden, rijinstrukteur worden, rijinstructeurs werd dan rijinstrukteurs, opleiding voor rij-instructeurs werd dan opleiding rij-instrukteurs.
Voorlopig is het dus:
Rijinstructeur worden of rij-instructeur worden
Rijinstructeursopleiding of rij-instructeursopleiding
Opleiding rij-instructeur of opleiding rijinstructeur.

Anyway: ga je voor de opleiding rij-instructeur dan is er maar 1 optie.

Tenzij je gaat voor de thuisstudie rij-instructeur. Want ook via thuisstudie kun je rijinstructeur worden. Deze rijinstructeursopleiding kiest voor de thuisstudie rijinstructeur via internet. De interactieve rij-instructeursopleiding noemen ze dat. Rij-instructeur worden via internet is makkelijk. Je kunt je opleiding tot rij-instructeur namelijk makkelijk plannen. Ook is op deze manier rijinstructeur worden goedkoper. Deze rijinstructeursopleiding is goedkoper en je hoeft minder naar de school van de rij-instructeursopleiding. Als je wil kun je op deze manier ook sneller rij-instructeur worden. Studeren in eigen tempo is heel aantrekkelijk als je rij-instructeur wil worden.

Rijinstructeursopleidingen die in het verleden al eens failliet zijn gegaan zijn de opleiding tot rij-instructeur Compact Opleidingen. Het management is doorgestart onder de naam van rijinstructeursopleiding OTOacademie. Een andere opleiding tot rij-instructeur die in het verleden doorgestart is uit een faillissement is de opleiding tot rij-instructeur rijbewijs concurrent. Belangenvereniging voor opleidingsinstituten rij-instructeur VVB waarschuwt om je goed te laten informeren voordat je rijinstructeur wil worden.